Motocross stiker keluar lagi......................

harga tidak termasuk kos penghantaran

+ white plastic sticker prints with gloss laminated
+ high quality prints
+ ready stock


Wow berita baik utk semua peminat, atas permintaan ramai, kami keluarkan lagi stiker motocross, walau bagaimanapon kali ni kami tak keluarkan dalam nilai kuantiti yang banyak, cuma ada 30 keping setiap design, so seperti biasa lah, siapa yang cepat dia yang dapat.

Harga yang di letakkan tu termasuk ngan kos penghantaran, kos penghantaran akan dikira pada berapa kuantiti yang di order, biasanya tak lah mahal sangat pon,,,, so kalau nak order, cepat la sket, jangan tunggu dah habes baru nak tanya, kalau nak self collect, datang lah ke retail kami kat bazar JB..

Kami juga mengalu2 kan agen2 yang nak supply ape jenis keluaran stiker kami. Harga agen tak payah risau, jauh lebih murah dan gile kalau nak dibandingkan, tapi minimum order untuk agen ialah 30 keping setiap set.. kalau nak tahu lagi sila hubungi kami atau sms pon boleh, email pon ok............

Time kaseh

2 comments:

R1103 said...

Boleh datang kedai ke?

sferaconcept said...

boleh, sila le datang

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...